Η Neutrogrena ANticellulite Treatment, retinol formula, είναι προϊόν της εταιρείας Neutrogena, η οποία ανήκει στην  Jonson&Jonson. H N eutrgogena έχει λανσάρει μια γκάμα προϊόντων ιδανικών για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Ένα συμβούλιο από 9 επιστήμονες δερματολόγους παρέχει συνεχώς στην εταιρεία αποτελέσματα ερευνών πάνω σε νέα συστατικά.

Η κρέμα της για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδα περιέχει ταυτόχρονα ρετινόλη και καφείνη. Η κρέμα είναι ήδη διαθέσιμη στο εμπόριο τόσο στα καταστήματα όσο και στο διαδικτύο. Πάντως, τουλάχιστον μέχρι την στιμγή που γράφονταν αυτή η επισκόπηση, η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας δεν είχε ανανεωθεί προφανώς, μιας και δεν περιείχε το συγκεκριμένο προϊόν, πράγμα που μπορεί να απογοητεύσει κάποιους καταναλωτές μιας και η εταιρεία φαίνεται να μην στηρίζει το ίδιο της το προϊόν.

Συστατικά:

Η Neutrogena Anticellulite Treatment, Retinol Formula, είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν, το οποίο περιέχει ρετινόλη και βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήση την χαμένη της ελαστικότητα, μειώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.Η φόρμουλα βασίζεται στην καφείνη, την ρετινόλη, τα θαλάσσια φύκια και την Βιταμίνη Α και δρα βαθιά κάτω από την επιδέρμιδα στα στρώματα λίπους. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η φόρμουλα μειώνει αισθητά την κυτταρίτιδα μέσα σε 8 εβδομάδες. Πάρολ’ αυτά δεν υπάρχουν στοιχεία από τα ποσοστά επιτυχίας των κλινικών δοκιμών. Η κρέμα περιέχετε σε δοχείο ύπο πίεση (canister) και η υφή του είναι μη λιπαρή σε μορφή τζελ και εύκολο στην χρήση. Αναλυτικά τα συστατικά μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα sites προμηθευτών, όχι όμως και στην επίσημη ιστοσελίδα της Neutrogena.

Θετικά Στοιχεία:

  • Η Neutrogena είναι μια εταιρεία φημησμένη για τα προϊόντα της και την εξειδίκευση της σε θέματα που αφορούν το δέρμα.
  • Λογική τιμή.
  • Συστατικά όπως η καφείνη, η ρετινόλη και τα φύκια έχουν αποδεδειγμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας.
  • Εύκολο στην χρήση και ωραίο στην υφή προϊον.
  • Μαρτυρίες καταναλωτών φιλοξενούνται σε διάδοτα sites προμηθευτών, δυστυχώς όχι σε αυτό της εταιρείας.

Αρνητικά Στοιχεία:

  • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Neutrogena.
  • Δεν προσφέρεται δωρεάν δείγμα.
  • Περιέχει παραβόνες που μπορεί να είναι επικίνδινες για κάποιες επιδερμίδες.

Επίλογος:

Το προϊόν αυτό προέρχεται από μια φημισμένη εταιρεία για τα προϊόντα τους στην περιποίηση του δέρματος. Η τιμή του είναι πολύ λογική και περιέχει στοιχεία που βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; πείτε μας την γνώμη σας!

Advertisements