Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορούμε να χάσουμε βάρος! Τρώμε λιγότερο και κινούμαστε περισσότερο! Τόσο απλό! Ή μήπως τόσο δύσκολο; Μέχρι λοιπόν να πάρετε την απόφαση και να επιδείξετε την απίστευτη δύναμη της θελήσεως σας, τρώγοντας λαχανικά στον ατμό μετά από 5 χιλιόμετρα στον διάδρομο, δοκιμάστε αυτό το μυστικό!
ΒΗΜΑ 1 : Ψηθείτε στο μαύρισμα. Δεν είναι ότι εγκρίνω τους ανθρώπους με το εντελώς και παντελώς ψεύτικο μαύρισμα. Αλλά ποιον κοροϊδεύω, όλοι μας περιμένουμε να έρθει το καλοκαιράκι και να πάρουμε μια πιο σοκολατί κολακευτική απόχρωση. Σωστά; Υπάρχουν πολύ ωραία μέρη που μπορούμε να το αποκτήσουμε και δεν εννοώ τις παραλίες.
ΒΗΜΑ 2: Εάν λοιπόν το πάρετε απόφαση και δοκιμάσετε να πάτε σε ένα από εκείνα τα μέρη που μας μαυρίζουν δοκιμάστε ένα σπρέι για μαύρισμα. Είναι πράγματι πολύ φυσικό το αποτέλεσμα και ο ειδικός μπορεί να το εφαρμόσει τέλεια και όχι όπως η αξιαγάπητη μαμά σας ή η φίλτατη κολλητή σας. (ναι, όλοι μας έχουμε τραγικές εμπειρίες, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας).
ΒΗΜΑ 3 Ο πιο εύκολος τρόπος να γίνεται ακόμα πιο ελκυστικοί και να φαίνεστε πιο αδύνατοι είναι να σκουρύνετε το χρώμα τις επιδερμίδας σας. Λειτουργεί στην βάση της ίδιας σοφής αρχής που λέει ότι τα σκουρόχρωμα ρούχα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο λεπτοί. Το μαύρο λεπταίνει. Το ωχρό, το παλ και το λευκό, όσο λαμπερό και αν είναι δεν βοηθά. Δοκιμάστε το Jergens Natural Look γιατί απλά είναι το καλύτερο self-tanner. Εγγυημένο σταδιακό μαύρισμα, χωρίς ραβδώσεις. Θέλουμε αποτέλεσμα J. Lo και όχι George Hamilton.
ΒΗΜΑ 4 : Αν όλα αυτά είναι πολύ κόπος, αφού χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα με που προσφέρει σταδιακό μαύρισμα, εφαρμόστε ένα foundation που είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα του δέρματος. Ποτέ δεν βάζουμε πιο σκούρο για να δείχνουμε πιο μαυρισμένοι. Αντιθέτως, για να επιτύχουμε την ιδέα του μαυρίσματος που επιθυμούμε χρησιμοποιούμε bronzer πούδρα ή ρουζ. Στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την φυσική μας λάμψη. Ορίστε , είστε ήδη πιο λεπτοί από εμένα!

Advertisements