Εάν σκέφτεστε να δημοσιεύσετε ένα online περιοδικό , αλλά δεν γνωρίζετε τον τρόπο για να το κάνετε ή το που να απευθυνθείτε, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
ΒΗΜΑ 1 : Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να εκδώσετε το δικό σας περιοδικό είτε αυτό είναι online είτε έντυπο, θα πρέπει να αποφασίσετε το πιο σημαντικό. Το θέμα του περιοδικού. Για να πάρετε πιο εύκολα την απόφαση σας, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να απολαμβάνετε το θέμα ή τα θέματα που θα γράφετε, καθώς επίσης και να έχετε κάτι να πείτε για αυτά. Για παράδειγμα, εάν ασχολείστε με την μόδα, δημιουργήστε ένα περιοδικό μόδας, εάν γνωρίζετε πολλά για τους υπολογιστές και είναι αυτό που σας ενδιαφέρει κάντε ένα περιοδικό αφιερωμένο στους υπολογιστές κτλ. Επίσης, καλό θα ήταν να ερευνήσετε ποια θέματα πουλάνε πιο πολύ, έτσι ώστε να πετύχετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να αποκτήσετε ένα αναγνωστικό κοινό.
ΒΗΜΑ 2 : για να ξεκινήσετε , επισκεφτείτε το http://www.PressPublisher.com . Είναι δωρεάν και αυτή η ιστοσελίδα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα από τις δυνατότητες που σας προσφέρει. Δεν χρειάζεται καν να έχετε γνώσεις πάνω στον σχεδιασμό ιστοσελίδων ή περιοδικών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλές ιδέες.
ΒΗΜΑ 3 : Εάν όντως έχετε καλές ιδέες αυτό θα το κρίνουν οι αναγνώστες σας οι οποίοι θα σας επισκέπτονται ξανά και ξανά. Εάν λοιπόν καταφέρετε και αποκτήσετε μια αξιόλογη κίνηση στο online περιοδικό σας , μπορείτε να βγάλετε και μερικά ευρουλάκια με έναν πολύ απλό και αξιόπιστο τρόπο. Γραφτείτε στο Google AdSense. Έτσι θα εμφανίζονται διαφημίσεις στην σελίδα σας και εάν οι αναγνώστες σας κάνουν κλικ σε αυτές θα κερδίζετε χρήματα. Μπορεί να μην είναι πολλά, άλλα σας χαλάνε;

Advertisements