Σίγουρα θα είστε ενήμεροι για τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην υγεία του δέρματος μας. Ευτυχώς , μπορείτε να αποκτήσετε εξαιρετικό μαύρισμα στην ασφάλεια του σπιτιού σας.

1. απολεπίστε  την επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ειδικό για απολέπιση ή κάποιο άλλο ειδικό σαπούνι. Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας, το μαύρισμα θα είναι πιο ομοιόμορφο και θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

2. ενυδατώστε την επιδερμίδα σας δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ξηρές περιοχές όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

3. χρησιμοποιείστε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ για να απλώσετε το αυτό-μαυριστικό που επιλέξατε. Έτσι θα απλωθεί ομαλά και θα προστατέψετε τα χέρια σας από το να λερωθούν.

4. μην κάνετε την διαδικασία βιαστικά. Προσεχτικά απλώστε το προϊόν σε μια περιοχή και έπειτα σε άλλη. Εάν βιάζεστε σίγουρα κάποιο σημείο θα σας ξεφύγει.

5. περιμένετε μέχρι να στεγνώσει καλά το προϊόν και μετά φορέστε τα ρούχα σας.

Συμβουλές: καλύψτε τα σημεία που δεν μαυρίζουν φυσικά όπως τις παλάμες σας με ενυδατική λοσιόν για να μην μαυρίσουν από το αυτό-μαυριστικό που θα εφαρμόσετε.

Εάν κάποιο σημείο είναι πιο σκούρο, απολεπίστε το και ανοίξει λίγο το χρώμα.

Μόλις απλώσετε το προϊόν πλύνετε αμέσως τα χέρια σας γιατί μπορεί να λερώσετε τίποτα. Επίσης οι παλάμες δεν πρέπει να μαυρίσουν γιατί θα προδοθείτε, και το αποτέλεσμα του μαυρίσματος σας δεν θα είναι φυσικό. 

Advertisements